Filmvertoning: Onze Natuur, De Film - op groot scherm
Activiteiten

Filmvertoning: Onze Natuur, De Film - op groot scherm

Terug naar het activiteitenoverzicht

Al meer dan 250.000 mensen bekeken 'Onze Natuur, De Film' in de Belgische bioscopen. Op 7 februari krijg je misschien de laatste kans om de film op groot scherm te bekijken of te herbekijken.

'Onze Natuur, De Film' is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni en met de muziek van Dirk Brossé.


Dit is het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken, de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen ... Survival of the fittest, in zijn meest wrede en fascinerende vorm, in een land waar op het eerste gezicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde natuur.

Grijp je kans en reserveer nu je ticket!
Ben je lid van Natuurpunt? Dan betaal je 6 euro ipv 8 euro.
Opgelet!
Je ticket reserveren kan dan alleen telefonisch (089/519 530), aan de balie of via mail naar reservatie.ccdekimpel@bilzen.be.
Vermeld zeker 'Natuurpunt' bij reservatie en vertoon je lidkaart aan de balie op 07/02.

Prijzen:
Standaard: 8 euro
VRIEND van de KIMPEL: 6 euro
Voorverkoop houder lerarenkaart: 6 euro
Voorverkoop -26 jaar: 6 euro

Heb je de prachtige trailer van deze film nog niet gezien? Bekijk hem hier.

Deze filmvertoning wordt georganiseerd door Natuurpunt Zuidoost-Limburg (een van onze lidverenigingen), in samenwerking met Stad Bilzen en CC De Kimpel, en met ondersteuning van de Limburgse Milieukoepel vzw.

Filmvertoning: Onze Natuur, De Film - op groot scherm