Een atypische boekvoorstelling:
Activiteiten

Een atypische boekvoorstelling: "De natuur in ... met Joeri Cortens"

Terug naar het activiteitenoverzicht

Er is het boek. Een beetje anders dan de andere boeken. Nu is er de lezing. Een beetje anders dan andere lezingen.

Er is het boek. Een beetje anders dan de andere boeken. Over een gezin dat regelmatig de natuur intrekt. Vol avonturen die inspireren en doen wegdromen. Bol van scherpe observaties, weetjes en inzichten in de natuur van de Lage Landen.

Nu is er de lezing. Een beetje anders dan andere lezingen. Natuur blijft de groene draad, maar met een vleugje humor, een streepje muziek en een tikkeltje theater krijgen de vertellingen meer kleur dan een haardvuur op een winterse avond.

Kortom: een gezellige avond voor het hele gezin.

Prijzen
Volwassenen: 9 euro, kinderen: 5 euro

Joeri Cortens groeide op in de bossen en heiden van de Kempen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuuracademie. Hij groeide uit tot een BV, dankzij zijn interessante natuurpraatjes op radio en televisie.

In zijn prachtige boek 'De natuur in', neemt hij de lezer een jaar lang mee op een avontuurlijke tocht door de natuur van de Lage Landen.

Locatie: Bezoekerscentrum Natuurpunt Limburg - Domein Kiewit (zolderzaal)
Parking: Domein Kiewit, GPS: Geef in Start wandelingen Domein Kiewit.
Volg het pad naar het bezoekerscentrum/kinderboerderij (+/- 5 min. stappen). De ingang bevindt zich aan de achterkant van het bezoekerscentrum (tegenover Koe-Vert). Neem de trap naar de bovenste verdieping.

Een atypische boekvoorstelling: