Comedyvoorstelling: Toen de dieren nog spraken ... en wat de mensen ervan maken - met Joeri Cortens
Activiteiten

Comedyvoorstelling: Toen de dieren nog spraken ... en wat de mensen ervan maken - met Joeri Cortens

Terug naar het activiteitenoverzicht

'Toen de dieren nog spraken ... en wat de mensen ervan maken' is een natuureducatieve comedyvoorstelling van Joeri Cortens over de communicatie tussen mensen, dieren, planten, … in geuren en kleuren … en wat er zoal kan mislopen. 

Apen apen apen na? 
Gaan spinnen op het web?
Twitteren (blauwe) vogeltjes zelf wel eens? 

En vooral … wat bakken we er zelf van?
Zijn we beland in een communicatie-revolutie of verstaan we elkaar steeds minder?

Joeri Cortens (1976) werd geboren en Herentals en groeide op in de bossen en heiden van de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt Natuuracademie en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s (o.a. wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie en dierengedrag). Daarnaast is hij ook regelmatig te horen en te zien op radio en tv. Hij schreef ook het boek 'De natuur in'.

Eind vorig jaar was hij bij ons te gast met zijn 'Flirten in 't groen'. Het werd een wervelende avond voor alle aanwezigen.

Wil jij erbij zijn tijdens de comedyvoorstelling op donderdag 28 november? Schrijf je tijdig in want het aantal plaatsen is beperkt.

Activiteit i.s.m. Natuurpunt Natuuracademie en Natuurpunt Limburg.

Annuleer jij je inschrijving of ben je niet aanwezig tijdens deze activiteit? Dan betalen we jouw inschrijvingsgeld niet terug.
Als wij deze activiteit niet kunnen laten doorgaan wegens overmacht (hevige sneeuwval of ziekte van de lesgever bijvoorbeeld), dan betalen we jou het inschrijvingsgeld wel terug.

Comedyvoorstelling: Toen de dieren nog spraken ... en wat de mensen ervan maken - met Joeri Cortens

Inschrijven

Vul onderstaande gegevens in om je in te schrijven voor de activiteit "Comedyvoorstelling: Toen de dieren nog spraken ... en wat de mensen ervan maken - met Joeri Cortens"
Je zal pas toegang tot deze activiteit krijgen indien je na je inschrijving ook het inschrijvingsgeld hebt betaald.

Neem je iemand mee? Voeg ze hier toe