Comedyvoorstelling: Flirten in 't groen - met Joeri Cortens
Activiteiten

Comedyvoorstelling: Flirten in 't groen - met Joeri Cortens

Terug naar het activiteitenoverzicht

Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een heerlijk avondvullend programma door Joeri Cortens van Natuuracademie, waarin natuureducatie flirt met comedy.

Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden.

Joeri Cortens (1976) werd geboren en Herentals en groeide op in de bossen heiden van de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt Natuuracademie en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s (oa wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie, dierengedrag, …). Daarnaast is hij ook regelmatig te horen of te zien op radio en tv. 

Joeri Cortens is ook de auteur van het boek “De natuur in”. Eind vorig jaar nodigden we hem uit om zijn boek te komen voorstellen. Het werd een wervelende avond voor alle aanwezigen. 

Wil jij erbij zijn tijdens deze comedyvoorstelling op woensdag 6 december? Schrijf je tijdig in want het aantal plaatsen is beperkt. 

Activiteit i.s.m. Natuurpunt Natuuracademie en Natuurpunt Limburg.

Comedyvoorstelling: Flirten in 't groen - met Joeri Cortens